Bonavita sfeerfoto

Jupiter

Jupiter maakt keukenmachines, centrifuges, raspen en schaven voor allerhande werkzaamheden in de keuken. Veel Jupiter producten werken ook naadloos op uw KitchenAid leukenmachine.
Bonavita sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Jupiter

Jupiter kopen?
Jupiter vervaardigt sinds 1921 keukenmachines in het zuiden van Duitsland. Al 90 jaar streeft Jupiter ernaar om het meeste gemak te bieden bij het verwerken van écht verse ingrediënten. Jupiter staat bekend om zijn bijzonder functionele producten van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast worden de producten ook geroemd om hun duurzaamheid. Alle apparaten gaan heel erg lang mee en als er ooit iets aan vervangen moet worden, zijn de vervangende onderdelen tot 10 jaar nadat het producten uit productie genomen is nog leverbaar.
Jupiter bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt Jupiter vleesmolens die grote sukken vlees verwerken tot gehakt, graanmolens die graan tot meel vermalen en juicers die sap uit vruchten persen. Daarbij biedt Jupiter vaak de keuze tussen een handmatige en een elektrische variant. Ook voor de bekende KitchenAid standmixer vervaardigt Jupiter accessoires die op de KitchenAid te gebruiken zijn, zoals de vleesmolen en de graanmolen. Bij vragen of advies over Jupiter kunt u contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in één van onze kookwinkels.