Kamado Joe

Kamado Joe

De meeste producenten van keramische kamado’s hanteren een vaste kleur als visitekaartje voor hun barbecues. Kamado Joe doet dat ook: hun eieren zijn knalrood! Als je dan toch een waanzinnige barbecue in je tuin zet, laat hem dan opvallen. Het is niet alleen een kleurtje voor de sier, maar de Kamado Joe heeft een ontzettend bestendige glazuurlaag. Hierdoor is de kamado weerbestendig, wel handig voor een keramische barbecue!
Kamado Joe

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Kamado Joe

Kamado Joe

13-06-2019 Door: Maarten

Als je dan toch een waanzinnige barbecue in je tuin zet, laat hem dan opvallen.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Kamado Joe kopen?

De Kamado Joe barbecue

Kamado Joe heeft als missie de beste grill ter wereld te creëren. Passie, kwaliteit en innovatie staan voorop. De op oude Japanse tradities gebaseerde barbecue geeft al uw bereidingen een rijk rookaroma. Of u nu vlees, vis of groente bereidt, de Kamado Joe kan het allemaal. Daarnaast zijn deze rode kamado’s uit te breiden met state-of-the-art accessoires. Van pizzaoven tot de iKamand, waarbij u met behulp van een app de kamado instelt. Ook bijzonder is het gepatenteerde Divide & Conquer systeem, waarbij u verschillende soorten voedsel op verschillende manieren en temperaturen tegelijk kunt bereiden.

Ons assortiment van Kamado Joe

De barbecues van Kamado Joe vindt u bij kookwinkel Oldenhof in verschillende afmetingen, zoals de Kamado Joe Classic 2, de Kamado Joe Junior en de Kamado Joe Big 3. Of u nu een barbecue voor thuis zoekt of een kamado om te koken voor een evenement: bij kookwinkel Oldenhof slaagt u altijd. Ook de verschillende accessoires, zoals de grillverhoger, pizzasteen en modular cart vindt u in onze winkel en webshop. Vragen over onze Kamado Joe collectie? Onze barbecue-experts staan voor u klaar, telefonisch of in onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht.