Keltum sfeerfoto

Keltum

Het klassieke bestek van Keltum is een prachtige toevoeging aan iedere tafel. Van volwaardige couverts tot kinderbesteksets, Keltum heeft het.
Bonavita sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Keltum

Keltum bestek kopen?
Keltum is een bestekmerk dat is onstaan als zelfstandig bestekmerk vanuit Koninklijke Van Kempen & Begeer in 1936. Sommige van de modellen bestek die zij nog steeds maken zitten al sinds de negentiende eeuw in het assortiment van de fabriek en zijn klassiekers in Nederland geworden. Diverse van de besteklijnen zijn zowel in edelstaal als verzilverd te koop. Naast een uitgebreid assortiment aan volwaardige couverts in cassettes maakt Keltum ook kinderbesteksets, kleiner van afmeting en vaak voorzien van aansprekende afbeeldingen.
Keltum bestek bij kookwinkel Oldenhof
De bestekafdeling van kookwinkel Oldenhof is ruim gesorteerd en heeft veel van de verschillende lijnen van Keltum. De klassiek vormgegeven couverts van Haags Lofje, Prinses, Puntfilet, Hollands Glad en Opera geven een chique uitstraling aan uw eettafel en zijn in verschillende samenstellingen te koop. De moderne lijnen Branding, Puur, Bries, Jive en Tango zijn strakker vormgegeven, soms ook met een gematteerde afwerking. De cassettes worden geleverd in onder andere 6-persoons en 9-persoons samenstellingen, sommige sets sober samengesteld, andere uitgebreid. Ook is er een uitgebreide hoeveelheid aan kinderbesteksets te koop. Enkele van de thema’s daarvan zijn Ridder Lancelot, Beertje Paddington en en Rupsje Nooitgenoeg. Deze kinderbesteksets bestaan steevast uit vier delen: tafelmes, tafelvork, tafellepel en dessertlepel. Kijk voor al Keltum bestek op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.