Kilner


Kilner

Meer dan 170 jaar geleden begon Kilner met het ontwikkelen van de originele Kilner pot. Gebruik de Kilner pot voor wecken, inmaken of het bewaren van zelfgemaakte sappen. De collectie wordt constant uitgebreid waardoor u met Kilner nu ook de mogelijkheid heeft om zelf wijn, cider en bier te maken.
 

Kilner

 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Kilner

Kilner kopen?
Meer dan 170 jaar geleden begon John Kilner met het ontwikkelen van de originele Kilner weckpot. Het design is door de jaren heen veranderd, maar de functie van de Kilner weckpot is hetzelfde gebleven. De potten van Kilner gebruikt u voor het wecken, inmaken en bewaren van zelfgemaakte sappen. Door de jaren heen is de collectie van Kilner enorm uitgebreid, tegenwoordig biedt het merk naast de originele weckpotten onder andere ook drankdispensers, mokken, fruitpers en boterkarner. Koop uw Kilner producten bij kookwinkel Oldenhof.
Kilner bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een ruim assortiment aan Kilner producten. In onze collectie vindt u de originele Kilner weckpotten in diverse maten, afhankelijk van het model afsluiten met een beugel of draaideksel. De Kilner potten zijn vervaardigd uit hoogwaardig glas en ideaal voor het wecken of inmaken van groenten en fruit. De weckring zorgt er voor dat de pot luchtdicht wordt afgesloten. Naast weckpotten kunt u bij ons onder andere ook terecht voor de Kilner drankdispensers, honingpot, botervloot en fruitpers. Bestel de producten van Kilner eenvoudig online op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels!