Knit Factory

Knit Factory

Bij kookwinkel Oldenhof bieden wij u een ruim assortiment Knit Factory handdoeken, theedoeken, schorten en pannenlappen. De producten van Knit Factory worden stuk voor stuk in Nederland ontworpen en vervaardigd.
Knit Factory

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Knit Factory

Knit Factory kopen?
Alle producten van Knit Factory worden sinds 1982 ontworpen en ambachtelijk geproduceerd in één van de oudste breifabrieken binnen Nederland. Doordat het gehele proces binnen Nederland plaatsvindt, profiteert u van de hoogste kwaliteit. Knit Factory produceert producten van handdoeken en theedoeken tot omslagdoeken en schorten. De producten zijn verkrijgbaar in subtiele kleuren en patronen, maar ook in fellere kleuren met patronen van bijvoorbeeld koeien of grachtenpanden. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie breiwerk van Knit Factory.
Knit Factory bij kookwinkel Oldenhof
Voor het beste breiwerk van Knit Factory hoeft u niet ver te zoeken. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere een grote collectie pannenlappen, placemats, handdoeken, theedoeken en schorten. Naast het traditionele ruitpatroon zijn er ook handdoeken en placemats verkrijgbaar met wat excentriekere, typisch Hollandse, patronen. Denk bijvoorbeeld aan een koeienpatroon, een brug, een Hollandse haven en grachtenpanden. Heeft u vragen of advies nodig over de producten van Knit Factory? Aarzel dan niet en kom langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice. Bestellen doet u eenvoudig en snel via www.kookwinkel.nl.