Kusmi sfeerfoto

Kusmi Tea

Met de producten van Kusmi Tea maakt u heerlijke thee voor iedere gelegenheid. U kunt bij kookwinkel Oldenhof terecht voor losse thee, theezakjes en cadeausets.
Kusmi Tea sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Kusmi Tea

Kusmi Tea kopen?
De geschiedenis van Kusmi Tea gaat 150 jaar terug naar het Rusland van de Tsaren. Pavel Mikhailovich Kousmichoff gaat aan de slag bij een theehandelaar in Sint Petersburg en krijgt na enige jaren zijn eigen theehuis als huwelijksgeschenk. Eind van de 19e eeuw is Kousmichoffs theemelange Bouquet des Fleurs de grote favoriet van de Tsaar. Ten tijde van de Russische revolutie vluchtte de familie Kousmichoff naar Parijs om daar het Kusmi theehuis te openen. In 2003 nemen Sylvain en Claude Orebi het noodlijdende theehuis over en blazen het bedrijf een nieuw leven in. Vanaf dan keert Kusmi weer terug naar de roots: verfijnde en bijzondere theemelanges van de hoogste tijd.
Kusmi Tea bij kookwinkel Oldenhof
Wilt u Kusmi Tea kopen? Dan hoeft u niet meer helemaal naar Parijs. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment van de beste Kusmi theeën. Kusmi Tea is verkrijgbaar in diverse smaken en soorten, van groene thee tot zwarte thee in de meest exotische smaken. Voor zowel de losse thee, theezakjes, accessoires en geschenkverpakkingen van Kusmi kunt u terecht in Oldenhof kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle óf bestel eenvoudig online op www.kookwinkel.nl. Indien u vragen heeft staan onze theespecialisten voor u klaar om u te adviseren over de Kusmi thee die bij u past en u bij te staan bij de keuze voor het juiste gerei en de beste theepot