La Cuisine pannen sfeerfoto

La Cuisine

De gietijzeren braad- en stoofpan van La Cuisine is een perfect stuk gereedschap voor het bereiden van soepen, stoofschotels en braadstukken. De braadpannen van La Cuisine lenen zich hiernaast ook goed voor het bereiden van pastasauzen en risotto’s.
La Cuisine pannen sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

La Cuisine

La Cuisine kopen?
Het Ierse familiebedrijf La Cuisine wordt gerund door een echtpaar met een grote passie voor koken en ruim 20 jaar ervaring in de kookindustrie. De gietijzeren pannen van La Cuisine zijn voorzien van gekleurd emaille aan de buitenzijde en extra sterk zwart emaille aan de binnenzijde van de pan. De gietijzeren braad- en stoofpannen van La Cuisine lenen zich perfect voor het bereiden van soepen, stoofschotels en braadstukken. Ook voor het bereiden van pastasauzen en risotto’s zijn de pannen van La Cuisine uiterst geschikt. Koop uw La Cuisine pannen bij kookwinkel Oldenhof.
La Cuisine bij kookwinkel Oldenhof
Voor een ruime keuze uit de gietijzeren pannen van La Cuisine kunt u terecht bij kookwinkel Oldenhof. De bekende gietijzeren braadpannen van La Cuisine zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Daarnaast zijn de braadpannen voorzien van ruime, ergonomische handgrepen. Naast de bekende braadpannen vindt u in ons assortiment bakplaten, braadsledes, grill- en koekenpannen van La Cuisine. Heeft u advies nodig voor aanschaf van de La Cuisine pannen? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.