Lékué sfeerfoto

Lékué

Het Spaanse merk Lékué is bekend om de silicone gerei die ze produceren. Het uitgangspunt dat het bedrijf hanteert, is dat mensen met hun spullen gemakkelijker en gezonder zelf gevarieerd kunnen eten. Door het gemak waarmee de gerei van Lékué te gebruiken is kan iedereen, van beginnend thuiskok tot ervaren kok er mee overweg.
Lékué sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Lékué

Lékué artikelen kopen
Het Spaanse merk Lékué is bekend om de silicone gerei die ze produceren. Het uitgangspunt dat het bedrijf hanteert, is dat mensen met hun spullen gemakkelijker en gezonder zelf gevarieerd kunnen eten. Door het gemak waarmee de gerei van Lékué te gebruiken is kan iedereen, van beginnend thuiskok tot ervaren kok er mee overweg. Het smaakneutrale, flexibele en veelzijdige silicone kan voor talloze doeleinden worden gebruikt. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment van Lékué.
Lékué bij kookwinkel Oldenhof
Het overgrote deel van de producten van Lékué is ijs-gerelateerd. Enerzijds maken zij vormen voor consumptie-ijs. Deze geportioneerde vormpjes zijn bijvoorbeeld in de vorm van een voet, een raket of eenvoudiger ovaal. De vormpjes worden geleverd met een kunststoffen ijsstokje waar gaatjes in zitten zodat het ijs er stevig aan vast komt te zitten. Daarnaast heeft Lékué vormen voor ijs dat bijvoorbeeld in een drankje geserveerd kan worden. Zo zijn er ijsblokjesmallen maar ook handmatige ijscrushers. Geheel op ander gebied heeft Lékué ook siliconen bakjes met deksel die als een stoommandje te gebruiken zijn, waardoor u de gezonde gerechten kunt bereiden met maximaal behoud van smaak. Andere artikelen zijn onder meer bakvormen en chocolade smelters. Bekijk onze volledige collectie Lékué artikelen op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.