Lodge sfeerfoto

Lodge

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u van Lodge diverse soorten pannen, van koekenpannen en braadpannen tot grills en skillets. De onverwoestbare, gietijzeren pannen zijn niet geëmailleerd, maar worden in de fabriek al voorzien van een laag ingebakken plantaardige olie, de zogenaamde seasoning die het ijzer beschermt tegen roest en de aanzet geeft tot het natuurlijke anti-aanbakeffect.
Lodge sfeerfoto

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Lodge

Lodge kopen?
Al sinds 1896 fabriceert het familiebedrijf Lodge gietijzeren pannen in South Pittsburg, gelegen in de Amerikaanse staat Tennesee. De pre-seasoned gietijzeren pannen zijn al 120 jaar ongeëvenaard in kwaliteit en populariteit over de hele wereld. De onverwoestbare pannen zijn niet geëmailleerd, maar worden in de fabriek al voorzien van een laag ingebakken plantaardige olie, de zogenaamde seasoning die het ijzer beschermt tegen roest en de aanzet geeft tot het natuurlijke anti-aanbakeffect. Door gebruik ontwikkelen de Lodge pannen een natuurlijk anti-aanbakeffect dat zich kan meten met de moderne chemische anti-aanbaklagen. Hoe vaker een Lodge pan gebruikt wordt, des te beter en fijner deze in gebruik is.
Lodge bij kookwinkel Oldenhof
Behalve de beroemde Lodge skillets, koekenpannen, vindt u bij kookwinkel Oldenhof ook de grillplaten en de Dutch Ovens van Lodge. Al deze Lodge pannen zijn geschikt voor gebruik op een kampvuur, op de barbecue of kamado, of gewoon binnen op het fornuis of in de oven. Zowel online als in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle heeft u een ruime keuze uit diverse maten en soorten Lodge pannen. Wilt u een Lodge pan kopen en weet u niet welk type of welke maat het beste bij u past? Dan staan de pannenexperts van kookwinkel Oldenhof voor u klaar met advies!
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Geschikt voor
Reiniging