Madam Stolz

Madam Stoltz

Het Scandinavische merk Madam Stoltz produceert al meer dan 15 jaar servies en woonaccessoires van de hoogste kwaliteit. Het grootste deel van de collectie wordt volledig met de hand vervaardigd. Een ruime collectie Madam Stoltz vindt u bij kookwinkel Oldenhof.
Madam Stoltz

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Madam Stoltz

Madam Stoltz kopen?
De producten van Madam Stoltz vinden haar oorsprong op het Deense eiland Bornholm. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen Pernille Stoltz en Peter Bundgaard woonaccessoires en servies in het pittoreske Listed. Madam Stoltz is inmiddels één van de bekendere merken op het gebied van woonaccessoires in Scandinavië. Het grootste deel van de collectie van Madam Stoltz wordt stap-voor-stap met de hand vervaardigd. Dit maakt de producten van het merk dan ook zo speciaal. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een mooie selectie van de producten van Madam Stoltz.
Madam Stoltz bij kookwinkel Oldenhof
De collectie Madam Stoltz bij kookwinkel Oldenhof omvat onder andere borden, mokken, kommen, theedoeken en onderzetters. De stijl is herkenbaar, maar ook vernieuwend. Het servies is voorzien van een glazuurlaag die het servies geur-, kleur- en smaakneutraal maakt. Wilt u de mooie producten van Madam Stoltz in het echt bewonderen? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle. Natuurlijk kunt u het servies ook online bestellen via www.kookwinkel.nl. U profiteert van gratis verzending bij een bestelling boven € 30,00.