Foodprocessors

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Magimix foodprocessors

Magimix foodprocessor kopen?
De multifunctionele Magimix Foodprocessors maken koken een stuk makkelijker. U kunt een foodprocessor ofwel keukenmachine onder andere gebruiken voor het snijden en raspen van ingrediënten, maar ook voor blenden, kloppen, hakken en pureren. Met slechts drie knoppen is de Magimix foodprocessor erg eenvoudig in gebruik. Op de krachtige en stille inductiemotor krijgt u 30 jaar garantie. U kunt nu koken in een handomdraai dankzij de Magimix foodprocessor.
Magimix foodprocessor bij Oldenhof
U vindt de Magimix foodprocessor bij Oldenhof in verschillende groottes en kleuren. Afhankelijk van voor hoeveel mensen u wilt koken kunt u een maat uitkiezen. Dankzij de meegeleverde onderdelen en bij te bestellen accessoires kunt u de Magimix foodprocessor voor praktisch elke keukenhandeling gebruiken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Magimix? Kom dan langs in één van onze kookwinkels. Onze specialisten vertellen u graag meer over deze foodprocessor. U kunt de Magimix ook online bestellen op www.kookwinkel.nl. Als deze op voorraad is en u bestelt voor 23:00, dan heeft u de Magimix foodprocessor de volgende dag in huis.