Mason Cash

Mason Cash

De Mason Cash mengkom wordt al meer dan 100 jaar gebruikt en het klassieke ontwerp heeft de tand des tijds doorstaan. De zware kommen zorgen ervoor dat deze stevig staan tijdens het gebruik. Naast de bekende mengkom produceert Mason Cash ook ander bakgerei voor in de keuken.
 
Mason Cash
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Mason Cash

Mason Cash kopen?
Sinds 1800 produceert het Engelse Mason Cash functioneel keukengerei. In de 19e eeuw bracht Mason Cash de iconische mengkom op de markt. Het klassieke ontwerp van de Mason Cash mengkom is ruim 100 jaar later nog steeds hetzelfde gebleven. De zware mengkommen zorgen ervoor dat deze stevig staan tijdens het gebruik. Niet voor niets zijn de mengkommen van Mason Cash nog altijd zeer populair en onmisbaar in elke keuken! Naast de Mason Cash mengkommen koopt u bij kookwinkel Oldenhof ook andere producten uit de grote collectie van Mason Cash.
Mason Cash bij kookwinkel Oldenhof
Voor de mengkommen van Mason Cash kunt u terecht bij kookwinkel Oldenhof. Naast de bekende mengkommen vindt u in ons assortiment onder andere ook de Mason Cash puddingvormen, maatbekers en citruspers. De mengkommen van Mason Cash zijn vervaardigd uit geglazuurd aardewerk. De glazuurlaag beschermt de kom tegen invloeden van buitenaf en is geur-, kleur- en smaakneutraal. De Mason Cash mengkom is te verkrijgen in diverse kleuren en maten. U bestelt uw Mason Cash vorm eenvoudig online op www.kookwinkel.nl. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.