Nemox

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Nemox

Nemox ijsmachine kopen?
Nemox is een Italiaans merk dat zich specifiek richt op het produceren van ijsmachines. Zij hebben zowel machines voor de consumentenmarkt, als ijsmachines voor professioneel gebruik. Nemox heeft in de ruim 30 jaar van hun bestaan meer dan 6 miljoen ijsmachines geproduceerd en kan zichzelf een van de marktleiders in hun marktsegment noemen. Door kwaliteit te combineren met design haalt u met een Nemox ijsmachine zeker een goed apparaat in huis.
Nemox ijsmachines bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zitten verschillende modellen ijsmachines van Nemox. Deze machines zijn vooral gericht op huishoudelijk gebruik. De Gelatissimo is het meest eenvoudige model zelfvriezende ijsmachine, gevolgd door de NXT1. De overige machines zijn allemaal gericht op semiprofessioneel en professioneel gebruik. Deze machines werken allemaal volgens het zelfde principe. Dit type ijsmachine werkt als volgt: het apparaat koelt krachtig en in de ijsbak bevindt zich een roerelement dat het ijsbeslag draaiende houdt. De Frix Air werkt op een totaal andere manier. U bereidt een mengsel voor en vriest dat in een van de daarvoor bestemde Frix Air bakjes in. Het Frix Air apparaat bevat een krachtige motor en een draaiend mes waarmee de machine het diepgevroren ijs op hoge snelheid tot een smeuïg mengsel hakt. Kijk voor alle soorten en types ijsmachines van Nemox op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.