Nemox

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Nemox

Nemox ijsmachine kopen?
Nemox is een Italiaans merk dat zich specifiek richt op het produceren van ijsmachines. Zij hebben zowel machines voor de consumentenmarkt, als ijsmachines voor professioneel gebruik. Nemox heeft in de ruim 30 jaar van hun bestaan meer dan 6 miljoen ijsmachines geproduceerd en kan zichzelf een van de marktleiders in hun marktsegment noemen. Door kwaliteit te combineren met design haalt u met een Nemox ijsmachine zeker een goed apparaat in huis.
Nemox ijsmachines bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zitten verschillende modellen ijsmachines van Nemox. Deze machines zijn vooral gericht op huishoudelijk gebruik. De Gelatissimo is het meest eenvoudige model zelfvriezende ijsmachine, gevolgd door de NXT1. De overige machines zijn allemaal gericht op semiprofessioneel en professioneel gebruik. Deze machines werken allemaal volgens het zelfde principe. Dit type ijsmachine werkt als volgt: het apparaat koelt krachtig en in de ijsbak bevindt zich een roerelement dat het ijsbeslag draaiende houdt. De Frix Air werkt op een totaal andere manier. U bereidt een mengsel voor en vriest dat in een van de daarvoor bestemde Frix Air bakjes in. Het Frix Air apparaat bevat een krachtige motor en een draaiend mes waarmee de machine het diepgevroren ijs op hoge snelheid tot een smeuïg mengsel hakt. Kijk voor alle soorten en types ijsmachines van Nemox op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.