Nicolas Alziari sfeerfoto

Nicolas Alziari

De Nicolas Alziari gearomatiseerde olijfolie is samengesteld uit hoogwaardige extra vergine olijfolie en natuurlijke aroma's. Gebruik de oliën voor het op smaak brengen van uw gerechten. De oliën van Nicolas Alzairi zijn onder andere verkrijgbaar met tijm, citroen, sinaasappel, truffel en munt.
Nicolas Alziari sfeerfoto

  • /

    Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

     

Nicolas Alziari

Nicolas Alziari kopen?
Met ruim 140 jaar ervaring zijn de producten van Nicolas Alziari inmiddels uitgegroeid tot één van de beste olijfoliën uit Frankrijk. Daarnaast is Nicolas Alziari de grootste producent van olijfolie in de Franse Riviera, waardoor ze gegarandeerd een product kunnen maken waarbij met de hand geoogst wordt, milieuvriendelijk is en voldoet aan de hoogste standaarden. Voor uw Nicolas Alziari olijfolie en azijn bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Nicolas Alziari bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie aan Nicolas Alziari olijfolie, azijn en cadeausets. Van de normale olijfolie tot olijfolie met de smaak van onder andere munt, sinaasappel of basilicum. En ook de azijn van Nicolas Alziari zijn verrijkt met heerlijke smaken, zoals vijgen of framboos. Kom langs in één van onze kookwinkels om kennis te maken met de smaken van Nicolas Alziari of bestel de producten van Nicolas Alziari online via www.kookwinkel.nl.