Nogent sfeerfoto

Nogent

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie Nogent messen. Nogent komt met messen in verschillende series die allemaal bekend staan om hun gebruiksgemak. Gaat u voor de vrolijke color serie of kiest u voor de classic variant? Met Nogent bent u verzekerd van messen van hoge kwaliteit!
Nogent intro

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Nogent

Nogent kopen?
Nogent vervaardigt sinds 1923 messen in de gelijknamige plaats in Frankrijk. De regio waar de plaats Nogent zich bevindt is al eeuwenlang de bakermat van Franse messenmakerijen. Nogent gebruikt de traditie en kennis in deze regio om kwalitatief hoogwaardige messen te produceren. Alle messen zijn gemaakt van Molybdeen messenstaal met een hardheid van 57 HRC. De messen worden vanaf de ruwe materialen tot aan het verpakken zeer nauwkeurig gecontroleerd om de kwaliteit van ieder mes te kunnen garanderen. Naast messen biedt Nogent ook diverse accessoires, zoals de Super Kim blikopener. Deze compacte opener laat geen scherpe randen achter, vergt weinig kracht en is eenvoudig in gebruik. De blikopener heeft in Frankrijk al diverse prijzen gewonnen.
Nogent bij kookwinkel Oldenhof
Nogent biedt diverse series messen, ieder met hun eigen eigenschappen: de Classic, Color en Expert Serie. Deze series zijn natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij kookwinkel Oldenhof. De Classic serie is de traditionele serie messen, die al drie generaties lang wordt geproduceerd. Het heft is vervaardigd uit haagbeukhout, een solide, natuurlijk en warme houtsoort. De Color serie is een vrolijke en dynamische serie die een kleurrijk heft combineert met de traditionele degelijkheid van de Classic serie. De Expert messen zijn voorzien van de unieke microkartel ‘Affidenté’, de unieke techniek ontwikkeld door Nogent zelf, waarbij er 4 kartels per millimeter gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast heeft de Expert serie een antibacterieel kunststof heft voor extra hygiëne in de professionele keuken. Wilt u meer informatie? Kom langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.