Bakvormen

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Nordic Ware bakvormen

Nordic Ware bakvormen kopen?
De makers van Nordic Ware blinken uit in bakvormen met bijzondere designs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bakvormen in de vorm van bloemen, fruit en zelfs huisjes. Nordic Ware bakvormen zijn gemaakt van gegoten aluminimum. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmtegeleiding door de gehele vorm, waardoor uw cake of brood gelijkmatig gaart en kleurt. Dankzij de antikleeflaag kunt u uw baksels na het bakken gemakkelijk lossen.
Nordic Ware bakvormen bij Oldenhof
U koopt uw Nordic Ware bakvormen bij Oldenhof. U heeft de keuze uit veel verschillende ontwerpen en afmetingen. Gaat u voor schattige cakevormpjes of voor een imposante tulband? De keuze is aan u. Kunt u niet kiezen? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten, online of in de winkel. Zo weet u zeker dat u met de juiste bakvorm naar huis gaat. Online bestellen kan ook. Vanaf €30,- verzenden wij uw product gratis in Nederland, België en Duitsland.