Nude

Nude

Nude gebruikt voor de fabricage van wijnglazen loodvrij kristalglas. Het glaswerk van Nude wordt met de hand vervaardigd met als motto 'Simple is Beautiful'. Vakmanschap en meesterschap zijn belangrijke kenmerken voor dit merk. Naast wijnglazen vindt u in de collectie van Nude ook waterglazen, bierglazen en karaffen.
 
Nude
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

Nude glaswerk

Nude glaswerk kopen?
Nude glaswerk wordt gefabriceerd in Turkije, door Turkse topdesigners en internationaal bekende namen. Het glas is van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende spraakmakende designs, die tegelijkertijd uitblinken in hun eenvoud. Elk glas wordt dan ook ontworpen met het Nude motto 'Simple is Beautiful' in het achterhoofd. Het loodvrije kristalglas kan in de vaatwasmachine gereinigd worden en is erg duurzaam. Nude heeft een glas voor elke gelegenheid. Bekijk nu de uitgebreide collectie in onze webshop!
Nude Glazen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u Nude glaswerk uit verschillende series. Of u nu op zoek bent naar de royale uitstraling van de Fantasy serie of de meer klassieke vormgeving van de Vintage lijn, bij Oldenhof slaagt u altijd. Wij hebben zowel wijnglazen als bijvoorbeeld coctail en whiskyglazen in onze uitgebreide collectie Nude glazen. Bestel uw glazen gemakkelijk online. Wij zorgen voor een veilige verzending en verzenden uw bestelling gratis vanaf 30 euro. Natuurlijk bent u ook welkom in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht!