OFYR barbecues

OFYR

De OFYR is een veelzijdig kooktoestel en de nieuwe manier van outdoor koken en grillen. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.
OFYR barbecues

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

OFYR

OFYR kopen?
De OFYR is een vuurkorf, barbecue, kookplaat en plancha in één. In de centrale kegel stookt u met blokken haardhout een vuur dat de stalen, ringvormige bakplaat genoeg opwarmt en verhit om erop te kunnen grillen, bakken en zelfs koken. Op de bakplaat van de OFYR kunt u direct groenten, vlees of vis bereiden. De dikke plaat wordt zelfs heet genoeg voor het bakken van eieren of pannenkoeken en doordat u op een plaat grillt en niet op een rooster behoren ook gratineren en stomen tot de mogelijkheden. Uw OFYR en accessoires koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
OFYR bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u zowel de OFYR als de accessoires hiervoor. Doordat de schaal van de OFYR goed zijn warmte afgeeft die hij van binnen opdoet door het gestookte hout, straalt hij een natuurlijk warmte uit, waardoor u ook in de herfst of zelfs in de winter kunt genieten van de OFYR. De OFYR is bij kookwinkel Oldenhof in diverse samenstellingen verkrijgbaar. Zo is het mogelijk om zelf de gewenste ambiance in uw tuin of op uw terras te creëren. Voor het beste advies voor de aankoop van uw OFYR komt u langs in één van onze kookwinkels of kijkt u op www.kookwinkel.nl.