Old Mountain

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Old Mountain

Old Mountain artikelen kopen
Old Mountain is een Amerikaans merk dat gietijzeren pannen en kookgerei van hoge kwaliteit produceert. Anders dan de meeste fabrikanten van gietijzeren pannen emailleert Old Mountain de pannen niet en zorgt er alleen voor dat de pannen goed ingebrand zijn. Dit is een procedé waarbij de pan wordt geolied en vervolgens een tijdlang wordt verhit, waardoor de olie een beschermende, zwarte laag rond de pan vormt. Door het dikke gietijzer en het inbranden kunnen de pannen van Old Mountain erg lang mee.
Old Mountain bij kookwinkel Oldenhof
Een belangrijke onderdeel van het assortiment van Old Mountain zijn de zogeheten Dutch ovens. Dat zijn gietijzeren pannen met een nauw sluitend deksel dat vaak gebruikt wordt om op een open vuur te koken. Een van de pannen van dit type bij kookwinkel Oldenhof is ook voorzien van pootjes, zodat de pan ook stabiel kan staan in de hele kolen. Naast de Dutch ovens heeft Old Mountain ook gietijzeren sauteerpannen met deksel, evenals een sauspan. Met behulp van de grillpers kunt u het product stevig naar beneden drukken. Meer in het oog springende producten zijn de theepot, de broodbakvorm en de miniatuur potkachel. Bekijk onze collectie Old Mountain gietijzeren producten op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.