Omega

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Omega

Omega machines kopen?
Een Omega slowjuicer of een Omega blender is altijd een goede keuze. Dit Amerikaanse merk houdt zich al sinds de jaren ’80 bezig met het ontwikkelen van elektrische apparaten voor ontsappen en blenden. In de laatste jaren hebben slowjuicers hand over hand aan terrein gewonnen. Deze manier van ontsappen produceert weinig warmte in het proces waardoor de voedingsstoffen in het sap beter behouden blijven. Een blender kun u gebruiken om (hoofdzakelijk) vloeibare ingrediënten tot een mooi geheel te mengen.
Omega apparaten bij kookwinkel Oldenhof
Er zijn verschillende modellen Omega slowjuicers te koop bij kookwinkel Oldenhof. De verticale modellen zijn het gemakkelijkst in een gemiddelde keuken in te passen omdat ze een betrekkelijk klein oppervlakte innemen op het aanrecht. Horizontale slowjuicers zijn wat groter op het aanrecht maar door het smallere, langere wormwiel beter geschikt voor het persen van drogere en meer vezelrijke producten zoals bleekselderij en wortel. Kookwinkel Oldenhof heeft meerdere modellen van beide types in de collectie van Omega. De verschillende Omega blenders hebben allemaal een kom die een vierkante vorm heeft, waardoor het product nooit rondkolkt in de blender. Naast deze apparaten heeft Omega ook een professionele citruspers in het assortiment. Kijk voor meer informatie over de producten van Omega op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.