Omega

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Omega

Omega machines kopen?
Een Omega slowjuicer of een Omega blender is altijd een goede keuze. Dit Amerikaanse merk houdt zich al sinds de jaren ’80 bezig met het ontwikkelen van elektrische apparaten voor ontsappen en blenden. In de laatste jaren hebben slowjuicers hand over hand aan terrein gewonnen. Deze manier van ontsappen produceert weinig warmte in het proces waardoor de voedingsstoffen in het sap beter behouden blijven. Een blender kun u gebruiken om (hoofdzakelijk) vloeibare ingrediënten tot een mooi geheel te mengen.
Omega apparaten bij kookwinkel Oldenhof
Er zijn verschillende modellen Omega slowjuicers te koop bij kookwinkel Oldenhof. De verticale modellen zijn het gemakkelijkst in een gemiddelde keuken in te passen omdat ze een betrekkelijk klein oppervlakte innemen op het aanrecht. Horizontale slowjuicers zijn wat groter op het aanrecht maar door het smallere, langere wormwiel beter geschikt voor het persen van drogere en meer vezelrijke producten zoals bleekselderij en wortel. Kookwinkel Oldenhof heeft meerdere modellen van beide types in de collectie van Omega. De verschillende Omega blenders hebben allemaal een kom die een vierkante vorm heeft, waardoor het product nooit rondkolkt in de blender. Naast deze apparaten heeft Omega ook een professionele citruspers in het assortiment. Kijk voor meer informatie over de producten van Omega op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.