Omega

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Omega

Omega machines kopen?
Een Omega slowjuicer of een Omega blender is altijd een goede keuze. Dit Amerikaanse merk houdt zich al sinds de jaren ’80 bezig met het ontwikkelen van elektrische apparaten voor ontsappen en blenden. In de laatste jaren hebben slowjuicers hand over hand aan terrein gewonnen. Deze manier van ontsappen produceert weinig warmte in het proces waardoor de voedingsstoffen in het sap beter behouden blijven. Een blender kun u gebruiken om (hoofdzakelijk) vloeibare ingrediënten tot een mooi geheel te mengen.
Omega apparaten bij kookwinkel Oldenhof
Er zijn verschillende modellen Omega slowjuicers te koop bij kookwinkel Oldenhof. De verticale modellen zijn het gemakkelijkst in een gemiddelde keuken in te passen omdat ze een betrekkelijk klein oppervlakte innemen op het aanrecht. Horizontale slowjuicers zijn wat groter op het aanrecht maar door het smallere, langere wormwiel beter geschikt voor het persen van drogere en meer vezelrijke producten zoals bleekselderij en wortel. Kookwinkel Oldenhof heeft meerdere modellen van beide types in de collectie van Omega. De verschillende Omega blenders hebben allemaal een kom die een vierkante vorm heeft, waardoor het product nooit rondkolkt in de blender. Naast deze apparaten heeft Omega ook een professionele citruspers in het assortiment. Kijk voor meer informatie over de producten van Omega op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.