Oxo

OXO Good Grips

Bij OXO staat de gebruiker voorop: in alle producten is er goed nagedacht over alle mogelijke eindgebruikers. Het keukengerei van OXO is degelijk, doelmatig en comfortabel in gebruik. De Good Grips serie van OXO kenmerkt zich door ergonomisch gevormde grepen van antislipkunststof.
 
Oxo
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

OXO Good Grips

OXO Good Grips kopen?
OXO Good Grips produceert producten die het alledaagse leven een stukje makkelijker maken. Of u nu jong of oud bent, man of vrouw, links- of rechtshandig, alle producten van OXO Good Grips zijn dankzij de details van de producten voor iedereen comfortabel en gemaakt om goede prestaties te leveren. De producten uit de Good Grips-lijn zijn daarnaast voorzien van antislipmateriaal waardoor het keukengerei prettig in de hand ligt. Al uw OXO Good Grips producten koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
OXO Good Grips bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie OXO Good Grips producten. Bij welk klusje in de keuken u ook hulp kunt gebruiken, van meten tot wegen en van tangen tot spatels, OXO biedt het. Ook voor schoonmaken, bereiden en bewaren biedt OXO diverse uitkomsten voor iedere keuken. Kom langs in één van onze kookwinkels om de OXO Good Grips te leren kennen of neem een kijkje op www.kookwinkel.nl. Onze collega’s staan voor u klaar om uw zowel in de winkels als via onze klantenservice te adviseren over de diverse producten van OXO.