Pillivuyt sfeerfoto

Pillivuyt

Pillivuyt combineert eeuwenoud traditioneel vakmanschap met moderne technieken om perfect porseleinen servies te creëren. Met bijna 200 jaar ervaring en kennis heeft het bedrijf inmiddels een collectie van meer dan 1000 producten. Daarmee is Pillivuyt één van de oudste en meest prestigieuze Franse porseleinmerken.
Pillivuyt quichevorm

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Pillivuyt

Pillivuyt servies
In 1818 opende Jean Louis Richard Pillivuyt een porseleinfabriek in het midden van Frankrijk. Met bijna 200 jaar ervaring en kennis heeft het merk Pillivuyt inmiddels een collectie van meer dan 1000 producten. Daarmee is het één van de oudste en meest prestigieuze Franse porseleinmerken. Pillivuyt combineert eeuwenoud traditioneel vakmanschap met moderne technieken om stuk voor stuk perfect porseleinen servies te creëren. Voor het porselein wordt een eigen samengestelde combinatie van grondstoffen gebruikt, waardoor heel dun en sterk porselein gemaakt kan worden dat jarenlang blijft stralen. Dit porselein wordt ook gebruikt voor het diverse tafelservies van Pillivuyt, zoals de Bourges, Bretagne, Eden en Plissé-series. Van ontbijtbord tot serveerschaal: het servies van Pillivuyt staat altijd mooi op uw tafel.
Pillivuyt bij kookwinkel Oldenhof
Pillivuyt is voornamelijk bekend geworden door de klassieke, Franse soepkommen en soepterrines voorzien van leeuwenkoppen. Maar er is zo veel meer! Bijvoorbeeld de bijzondere patisserielijn van Pillivuyt. Zo zijn de porseleinen bakvormen uit deze serie bestand tegen grote temperatuurverschillen waardoor ze moeiteloos vanuit de koelkast of vriezer in de oven of magnetron geplaatst kunnen worden. Bestel uw Pillivuyt servies gemakkelijk en snel op www.kookwinkel.nl.