Quai Sud

Quai Sud

Met de cocktail- en bakmixen van Franse delicatessemaker Quai Sud maakt u gemakkelijk bijzondere baksels en heerlijke cocktails. Ideaal als cadeau of leuk om lekker zelf te maken. 
Quai Sud

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Quai Sud

Quai Sud kopen?
Al meer dan 20 jaar produceert Quai Sud gearomatiseerde suikers. In een mum van tijd breidde het assortiment zich uit met andere gearomatiseerde eet- en drinkwaren. De flessen met suikermelanges voor cocktails zijn ideale geschenken voor een verjaardag of om op een feestje te serveren, waardoor u op het feest zelf geen cocktails hoeft te gaan maken. Een andere leuke aardigheid om mensen cadeau te doen zijn de bakmixen. Na toevoeging van een paar verse ingrediënten kunt u de lekkerste baksels maken. Kortom, met Quai Sud heeft u altijd iets leuks om te geven, of te krijgen.
Quai Sud melanges bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende mengsels van Quai Sud. De flessen met een kruidenmelange voor cocktails als een aardbei mojito, blue lagoon en piña colada zijn kant-en-klare sets om de betreffende cocktail mee te maken. Voor sommige van deze en andere cocktails zijn ook navulverpakkingen te koop. Naast deze verpakkingen heeft Quai Sud ook twee grote tapkannen met een melange voor punch en voor sangria. In deze kannen gaat ongeveer 5 liter van de betreffende cocktail. Ook zijn er twee grotere melangeverpakkingen, voor rhum arrangé en piña colada, beiden in een ananasvormig glas. Naast cocktailmixen verkoopt Quai Sud flessen met een draaidop, met bakmixen voor verschillende soorten gebak, waaronder brownies, canelés en moulleux. Bekijk ons volledige assortiment Quai Sud bestek op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.