Rancilio sfeerfoto

Rancilio

De Rancilio espressomachine is vervaardigd uit roestvrij staal en bereidt uw espresso uit gemalen koffie of ESE servings. Naast espresso kunt u met de Rancilio espressomachine ook melkschuim bereiden voor bijvoorbeeld cappuccino. In ons assortiment vindt u ook Rancilio koffiemolens.
Rancilio sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Rancilio

Rancilio kopen?
Rancilio is een Italiaanse fabrikant van espressomachines, voornamelijk voor de professionele markt, maar ze maken ook een machine voor de thuisbarista’s onder ons. Deze machine heeft hetzelfde hoogwaardige binnenwerk, maar is vereenvoudigd tot een enkele boiler, broeikop en stoompijp. De Rancilio Silvia is een echte halfautomatische espressomachine met een semiprofessionele zetgroep die uitstekend warmte geleidt, een bronzen boiler, een magneetklep tegen nadruppelen en hoge stoomdruk.
Rancilio bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u natuurlijk de Rancilio Silvia espressomachine, maar ook de onderdelen om uw machine in goede conditie te houden. Voor de lekkerste espresso’s vindt u bij ons ook de kofiiebonenmolens van Rancilio waarmee u koffiebonen maalt die u direct kunt gebruiken voor het zetten van koffie in de Rancilio espressomachine. Voor vragen en advies over de Rancilio espressomachine komt u langs in één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice.