Bonenmolens

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Koffiemolens Rancilio

Rancilio koffiemolen kopen?
De Rancilio koffiemolens helpen u met het maken van de perfecte espresso. U kunt de Rancilio bonenmaler op wel 55 manieren instellen met een handige draaiknop. Zo weet u zeker dat uw bonen altijd de juiste grofheid hebben. Doordat het professionele maalsysteem langzaam maalt wordt alle aroma uit de koffiebonen behouden. Het bonenreservoir is blauw getint zodat de bonen beschermd worden tegen uv-straling, maar u wel het bonenniveau in de gaten kunt houden.
Rancilio koffiemolens bij Oldenhof
Als u op zoek bent naar de koffiemolens van Rancilio dan bent u bij Oldenhof aan het juiste adres. Wij verkopen deze professionele bonenmakers online en in onze fysieke winkels in Hilversum, Amersfoort en Zwolle. In onze winkels kunt u alle vragen die u heeft stellen aan onze koffiespecialisten. Bestelt u liever online? Dat kan ook! Met gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland is dit vaak een gemakkelijke optie. Voor u het weet geniet u van perfect gemalen bonen, dankzij uw Rancilio koffiemolen.