Bonenmolens

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Koffiemolens Rancilio

Rancilio koffiemolen kopen?
De Rancilio koffiemolens helpen u met het maken van de perfecte espresso. U kunt de Rancilio bonenmaler op wel 55 manieren instellen met een handige draaiknop. Zo weet u zeker dat uw bonen altijd de juiste grofheid hebben. Doordat het professionele maalsysteem langzaam maalt wordt alle aroma uit de koffiebonen behouden. Het bonenreservoir is blauw getint zodat de bonen beschermd worden tegen uv-straling, maar u wel het bonenniveau in de gaten kunt houden.
Rancilio koffiemolens bij Oldenhof
Als u op zoek bent naar de koffiemolens van Rancilio dan bent u bij Oldenhof aan het juiste adres. Wij verkopen deze professionele bonenmakers online en in onze fysieke winkels in Hilversum, Amersfoort en Zwolle. In onze winkels kunt u alle vragen die u heeft stellen aan onze koffiespecialisten. Bestelt u liever online? Dat kan ook! Met gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland is dit vaak een gemakkelijke optie. Voor u het weet geniet u van perfect gemalen bonen, dankzij uw Rancilio koffiemolen.