Espressomachines

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Rancilio espressomachines

Rancilio espressomachine kopen?
Rancilio is een Italiaanse fabrikant van espressomachines, voornamelijk voor de professionele markt, maar ze maken ook een machine voor de thuisbarista’s onder ons. Deze machine heeft hetzelfde hoogwaardige binnenwerk, maar is vereenvoudigd tot een enkele boiler, broeikop en stoompijp. De Rancilio Silvia is een echte halfautomatische espressomachine met een semiprofessionele zetgroep die uitstekend warmte geleidt, een bronzen boiler, een magneetklep tegen nadruppelen en hoge stoomdruk.
Rancilio espressomachine bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u natuurlijk de Rancilio Silvia espressomachine, maar ook de onderdelen om uw machine in goede conditie te houden. Voor de lekkerste espresso’s vindt u bij ons ook de kofiiebonenmolens van Rancilio waarmee u koffiebonen maalt die u direct kunt gebruiken voor het zetten van koffie in de Rancilio espressomachine. Voor vragen en advies over de Rancilio espressomachine komt u langs in één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice.