Roller Grill

Roller Grill

Het Franse Roller Grill is Europees marktleider op het gebied van professionele keukenapparatuur. De producten van Roller Grill voldoen aan de hoogste eisen wat betreft hygiëne, veiligheid en materiaalverwerking. Roller Grill biedt onder meer toasters, multifunctionele ovens, grillplaten en wafelmakers.
Roller Grill

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Roller Grill

Roller Grill kopen?
Sinds 1947 maakt Roller Grill de meest degelijke keukenapparatuur die u zich kunt wensen. Het Franse Roller Grill is Europees marktleider op het gebied van (professionele) catering- en keukenapparatuur, waaronder toasters, multifunctionele ovens, grillplaten, plancha’s en crêpe- en wafelmakers. Door de moderne productiemethoden is Roller Grill flexibel en voldoen de producten aan de hoogste eisen betreft hygiëne, veiligheid en materiaalverwerking. Van een 5000 Watt gaspit tot friteuse en van pizza;-oven tot elektrisch wafelijzer, Roller Grill voorziet uw professionele (hobby)keuken van de beste apparatuur.
Roller Grill bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment keukenapparatuur van Roller Grill. Neem bijvoorbeeld de plancha, hier bakt u zowel steaks, vis, champignons en omeletten op. De planch grill heeft een glad, geëmailleerd stalen bakoppervlak en heeft een zeer gelijkmatige warmteverdeling. De grill heeft een ingebouwde lekbak en is volledig los te maken, zodat het reinigen van de plaat een eenvoudig karwei is. Wilt u advies over de Roller Grill producten of heeft u overige vragen? Kom dan langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar uw ideale Roller Grill product.