Römertopf

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Römertopf

Römertopf kopen?
Het Duitse bedrijf Römertopf bestaat al ruim 50 jaar en is nooit echt van de Nederlandse culinaire markt verdwenen. Gebaseerd op pannen uit de Romeinse tijd zijn de Römertopfpannen gemaakt van klei dat aan de binnenzijde geglazuurd is. Doordat de pan goed sluit en met de oven mee opwarmt blijven alle sappen uit het gegaarde product optimaal bewaard. Naast de reguliere pannen heeft Römertopf opbergoplossingen, pannen voor specifieke bereidingen en vlambestendige aardewerken pannen. Voor de pannen en potten van Römertopf bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Römertopfs bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof zijn veel producten van Römertopf te koop. Zo zijn er de traditionele stoofpotten, voor gebruik in de oven of de magnetron. Römertopf maakt ook een kipgriller, een verticaal georiënteerde staander met een onderschaal er aan vast, waarop u een hele kip kunt zetten. Hierdoor wordt de kip aan alle zijden mooi gaar. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld de broodbakvorm, een banaanbakvorm en een appelpofpan. Zij hebben ook bewaargerei, zoals de knoflookpot met luchtgaatjes. Zo is er ook een cress-egel, waarop u waterkers kunt laten groeien. In de laatste jaren heeft Römertopf ook barbecue-bestendige vormen ontwikkeld. Deze donkergrijze zijn vlambestendig en houden de warmte goed vast. Kijk voor ons complete assortiment van Römertopf op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.