Rommelsbacher

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Rommelsbacher

Rommelsbacher apparaten kopen?
Keukenapparatenfabrikant Rommelsbacher werd in 1928 gestart als een producent van gietijzeren kookplaten, een product dat het merk nog steeds produceert. Dit familiebedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een middelgrote leverancier van allerhande huishoudelijke elektrische apparatuur. Zij maken gespecialiseerde en hoogwaardige apparaten voor een gunstige prijs. Alle apparaten worden vervaardigd in Duitsland en blijven steeds bij met de nieuwste trends op culinair gebied, met respect voor de traditie.
Rommelsbacher bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende apparaten van Rommelsbacher. De Gastro elektrische kookplaat kan los op het aanrecht of op tafel worden neergezet. Ook zijn er twee modellen friteuses, van 2,5 en 3,5 liter inhoud. Rommelsbacher produceert ook twee verschillende modellen elektrische messen, zowel met een handgreep als met een verdikt heft. Als een van de weinige fabrikanten maakt Rommelsbacher ook een elektrische blikopener, waardoor u ook met weinig kracht in uw handen conservenblikken kunt openen. Er is ook een ijsmachine van Rommelsbacher. Door de kom in uw vriezer te bewaren kunt u steeds wanner u dat wilt ijs maken. Kijk voor meer informatie over de diverse producten van Rommelsbacher op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.