Rommelsbacher

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Rommelsbacher

Rommelsbacher apparaten kopen?
Keukenapparatenfabrikant Rommelsbacher werd in 1928 gestart als een producent van gietijzeren kookplaten, een product dat het merk nog steeds produceert. Dit familiebedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een middelgrote leverancier van allerhande huishoudelijke elektrische apparatuur. Zij maken gespecialiseerde en hoogwaardige apparaten voor een gunstige prijs. Alle apparaten worden vervaardigd in Duitsland en blijven steeds bij met de nieuwste trends op culinair gebied, met respect voor de traditie.
Rommelsbacher bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende apparaten van Rommelsbacher. De Gastro elektrische kookplaat kan los op het aanrecht of op tafel worden neergezet. Ook zijn er twee modellen friteuses, van 2,5 en 3,5 liter inhoud. Rommelsbacher produceert ook twee verschillende modellen elektrische messen, zowel met een handgreep als met een verdikt heft. Als een van de weinige fabrikanten maakt Rommelsbacher ook een elektrische blikopener, waardoor u ook met weinig kracht in uw handen conservenblikken kunt openen. Er is ook een ijsmachine van Rommelsbacher. Door de kom in uw vriezer te bewaren kunt u steeds wanner u dat wilt ijs maken. Kijk voor meer informatie over de diverse producten van Rommelsbacher op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.