Rubytec

Rubytec

Rubytec thermosdrinkflessen en reisbekers vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse kleuren. De flessen en bekers zijn gemaakt van dubbelwandig staal waardoor uw dranken langer op temperatuur blijven. Voor een goede drinkfles die tegen een stootje kan, bent u met Rubytec zeker geholpen!
Rubytec

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Rubytec

Rubytec kopen?
Sinds 1996 produceert het Europese merk Rubytec slimme oplossingen voor de outdoor-, camping-, sport- en reismarkt. Alle Rubytec-producten helpen om iedere reis of activiteit comfortabeler te maken. In het assortiment van Rubytec zitten onder andere de bekende en veel verkochte drinkflessen en reisbekers. De flessen en bekers zijn gemaakt van dubbelwandig staal en kunnen tegen een stootje. Het dubbelwandige materiaal houdt uw koude dranken langer koud en uw warme dranken langer warm. De ideale flessen en bekers om bijvoorbeeld koffie mee te nemen naar uw werk of water mee te nemen op een lange wandeltocht.
Rubytec bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u uit de collectie van Rubytec de Shira thermosdrinkflessen en de reisbekers. De thermosdrinkflessen hebben een dubbelwandig, stalen ontwerp wat ervoor zorgt dat uw dranken geruime tijd koud, of juist warm, blijven. De drinkdop zit met een scharnier vast aan de dop, zo raakt u deze nooit kwijt. De gehele dop kan van de fles worden geschroefd voor het reinig of vullen. Heeft u vragen over de Rubytec drinkflessen of reisbekers? Kom dan langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.