Schott Zwiesel

Schott Zwiesel

Schott Zwiesel gebruikt voor de fabricage van wijnglazen loodvrij kristalglas. Als alternatief voor het lood wordt titaan-oxide toegevoegd, hierdoor ontstaat het zeer sterke Tritan-glaswerk. Naast wijnglazen vindt u in de collectie van Schott Zwiesel ook waterglazen, bierglazen en karaffen.
 
Schott Zwiesel
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Schott Zwiesel

Schott Zwiesel kopen?
Het Duitse merk Schott Zwiesel blinkt uit in het maken van sapglazen, cocktailglazen en wijnglazen van het speciaal ontwikkelde Tritan-glas, een loodvrij kristalglas. Door gebruik te maken van titaanoxide in plaats van lood als grondstof voor het glaswerk heeft het merk een materiaal ontwikkeld dat alle eigenschappen heeft die worden gewaardeerd in loodkristal: de glazen zijn helder, hebben een zingende klank en een hoge lichtbreking. Met als bijkomend voordeel dat het Schott Zwiesel Tritan glaswerk veel sterker en beter bestand is tegen stoten dan klassiek loodkristal. De wijnglazen zijn vaatwasmachinebestendig en weerstaan de gevreesde glascorrosie. Bij een goed ingestelde vaatwasmachine wordt er zelfs een helderheidsgarantie gegeven op het glaswerk van Schott Zwiesel.
Schott Zwiesel bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u een uitgebreide collectie Schott Zwiesel glazen kopen. Niet alleen wijnglazen, maar ook cocktailglazen, sap- en limonadeglazen en glazen speciaal voor specifieke dranken zoals grappaglazen, sherryglazen en borrelglazen. Al het Schott Zwiesel glaswerk is gemaakt van het oersterke Tritan kristalglas. Naast Schott Zwiesel glazen bieden wij u ook decanteerkaraffen aan. Kom langs in één van onze kookwinkels voor het beste advies over de diverse Schott Zwiesel glazen die verkrijgbaar zijn.