Belfesta

Producten 17-19 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Schott Zwiesel Pure glazen

Schott Zwiesel Pure glazen kopen?
Het ontwerp van de Schott Zwiesel Pure serie kenmerkt zich door de hoek, die bij elk glas terug komt. Hierdoor ontstaat een brede basis aan de kelk, wat de drank in het glas laat ademen. Dit brengt het karakter van de drank optimaal naar voren. Schott Zwiesel Pure glazen zijn gemaakt van loodvrij Tritan kristalglas. De glas blijft even helder als op de dag van aankoop. Daarnaast is, dankzij de toevoeging van titaanoxide, het glas zeer breuk en stootvast.
Schott Zwiesel Pure glazen bij Oldenhof
In de collectie van kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende soorten glazen, waaronder witte en rode wijn glazen, longdrinkglazen, martini glazen en whiskyglazen. U heeft dus voor elke drank een bijpassend glas. Daarnaast vindt u bij ons ook meerdere Schott Zwiesel Pure karaffen. U heeft ook de mogelijkheid om Schott Zwiesel glazen in sets van 6 te kopen. Kom lang in één van onze kookwinkels of bestel de glazen in de webshop.Wij zorgen voor veilige en snelle verzending. Vanaf € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.