Aqua

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Serax Aqua

Serax Aqua kopen?
De serie Aqua van het Belgische serviesmerk Serax is gebaseerd op het kleurrijke Portugees aardewerk. Met de zeekleurige borden en schalen kunt u uw tafel in een handomdraai zomers en Zuid-Europees laten voorkomen. Dit servies kunt u zowel gebruiken als op zichzelf staand servies, als om frisse details toe te voegen aan uw bestaande Serax-servies.
Serax Aqua bij kookwinkel Oldenhof
Naast verschillende andere schitterende servieslijnen van Serax, verkoop kookwinkel Oldenhof ook het servies Aqua. Er zijn zowel lage borden als diepe borden in een lichte kleur blauw, als kommen in een meer turquoise kleur. Door borden van verschillende kleurtinten te combineren voelt thuis eten net als eten op vakantie in Portugal. Kijk voor het aanbod aan Serax Aqua servies op www.kookwinkel.nl of kom kijken en vergelijken in een van onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht.