Base

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Serax Base

Serax Base servies kopen?
Het servies Base van Serax is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet Boon. Wat de ontwerper en het serviesmerk overeenkomstig hebben, is hun voorliefde voor materiaal. De borden, bekers en kommen van Serax Base vormen een neutrale basis waarop uw gerechten het middelpunt kunnen vormen. Het servies is gemaakt van hoogwaardig Chinees porselein, met een matte of gladde afwerking. De ontwerpen van Piet Boon kenmerken zich de combinatie van ontwerp en functionaliteit. 
Serax Base bij kookwinkel Oldenhof
De lijn Serax Base van Serax bestaat uit een breed assortiment. Het servies bestaat in twee verschillende uitvoeringen: met een geglazuurde en met een ongeglazuurde buitenkant. De lijn bestaat uit mokjes, van espressomokjes tot theemokken. Daarnaast zijn er diepe borden die een mooie basis vormen voor soepen of curries, en platte borden met een hoge rand. Tenslotte zijn er nog de platte borden met een kleine opstaande rand. Al het Serax Base servies is wit en valt onderling te combineren. Kijk voor het complete assortiment Serax Base op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.