Fish & Fish

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Serax Fish & Fish

Serax Fish & Fish servies kopen?
Het glasservies Fish & Fish werd ontworpen door de Italiaanse duizendpoot Paola Navone. Zij liet zich bij deze serie inspireren door het glaswerk dat in de financiële crisis in de jaren 1930 werd geproduceerd. Dit zogeheten Depression glass werd goedkoop geproduceerd en verkocht. De serie Fish & Fish bestaat uit glaswerk in drie verschillende kleuren: Jadeite (ondoorzichtig groen), Milk Glass (ondoorzichtig wit) en Depression glass (doorzichtig groen). De vele schalen nodigen uit om ze te gebruiken om fingerfood mee te serveren of andere kleine gerechten die goed kunnen worden gedeeld met anderen. 
Serax Fish & Fish bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof verkoopt de gehele servieslijn van Paola Navone. Zo zijn er verschillende modellen schalen, waarvan de meeste in de vorm van een vis. Er zijn modellen met schubben in het glas geperst, maar ook meer gestileerde variante, die meer op een regulier schaaltje lijken, met een vissenstaart. De drinkglazen en de glazen bekers met draaideksel zijn eenvoudig van vorm. Ook de twee modellen peper- en zoutstel zijn van geperst glas gemaakt. Naast het glaswerk is er een aluminium serveerschaal, die in twee verschillende maten is uitgevoerd. Bekijk alles van Serax Fish & Fish op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.