Silampos

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Silampos

Silampos kopen?
Silampos werd in 1951 opgericht in Portugal. Zij waren in de jaren ’60 de eerste fabrikant die een snelkookpan produceerden in dat land en nog steeds maken zij veel verschillende soorten pannen voor specifieke bereidingen en heel speciale gerechten. In eerste instantie maakten zij aluminium pannen, waarna ze in de jaren ’70 de overstap maakten naar roestvrijstalen pannen die zij nog steeds produceren. Bij kookwinkel Oldenhof ben u voor producten van Silampos aan het juiste adres.
Silampos bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende producten van Silampos. De meest kenmerkende pan die zij produceren is de cataplana. Dit type pan wordt gebruikt voor een typisch Portugees gerecht dat als basis schelpdieren heeft. Ook de couscousière van Silampos een specifiek doel: het garen van couscous. De stoom- en pastapannen hebben een of meerdere inzetten waardoor het stoom uit de onderste pan via gaatjes in de inzet tot boven in de pan kan komen. De snelkookpannen van Silampos ontbreken ook niet in het assortiment van kookwinkel Oldenhof, zowel in het ontwerp zoals het vanaf de jaren ’60 geproduceerd werd als in een modernere versie met een steel en tegengreep. Kijk voor ons complete assortiment Silamposproducten op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.