Silikomart sfeerfoto

Silikomart

Het Italiaanse merk Silikomart biedt een ruime collectie flexibele bakvormen, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit silicone. Met een temperatuurbereik van -60°C tot 230°C zijn de vormen geschikt voor zowel warme als koude bereidingen. De flexibiliteit van de vormen zorgen ervoor dat taarten, cakes en brioche eenvoudig lossen.
Silikomart sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Silikomart

Silikomart bakgerei
Kookwinkel Oldenhof biedt een breed assortiment aan innovatief bakgerei van het Italiaanse merk Silikomart, ontworpen uit een combinatie van gebruiksgemak en uitstraling. Silikomart is het meest bekend om haar flexibele bakvormen. Deze bakvormen zijn ideaal voor het maken van onder andere (ijs)taarten, cupcakes, gewone cakes en bonbons. Omdat de Silikomart bakvormen flexibel zijn, gaat het lossen van uw bereidde gerecht zeer gemakkelijk. De Silikomart bakvormen zijn leverbaar in een enorm breed assortiment van vormen en maten, waardoor er voor elke bakker wat wils is.

Silikomart bij kookwinkel Oldenhof
Naast bakvormen biedt kookwinkel Oldenhof nog veel meer Silikomart bakgerei en bakhulpjes. Bijvoorbeeld bakmatten, uitsteekvormen, spuitzakken, deegrollers en decoratiemallen. Het grootste deel van het Silikomart bakgerei wordt vervaardigd uit silicone van de hoogste kwaliteit. Het materiaal silicone is sterk, flexibel en kan gebruikt worden van temperaturen van -60°C tot 230°C. Dit grote temperatuurbereik maakt het mogelijk om de bakvormen in zowel de vriezer en koelkast als in de oven en magnetron te gebruiken. Hierdoor zijn de vormen niet alleen voor cake, maar ook voor pudding, ijs en chocolade te gebruiken. Bestel uw Silikomart bakgerei eenvoudig en snel op www.kookwinkel.nl.