Britney Spears

Simplehuman

Simplehuman produceert afvalemmers die uitblinken in praktisch gemak en degelijkheid. Er zijn veel vormen verkrijgbaar om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. De deksels van de afvalemmers sluiten zacht en stil. De afwerking en materiaalkeuze lazten zien dat Simplehuman voor kwaliteit gaat.
Simple Human

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Simplehuman

Simplehuman kopen?
De afvalemmers van Simplehuman blinken uit in praktische gemak en degelijkheid. Er zijn prullenbakken in diverse uitvoeringen, zodat er altijd een prullenbak is die bij past en de beschikbare ruimte optimaal benut. Simplehuman probeert oplossingen te bedenken voor dingen die in het leven van alledag verbeterd kunnen worden. Door het oplossen van simpele problemen die vaak over het hoofd worden gezien, maken ze mensen efficiënter bij hun dagelijkse werk thuis. Simplehuman koopt u bij kookwinkel Oldenhof!
Simplehuman bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse producten van Simplehuman. Van afvalemmer tot andere handige accessoires voor in de keuken. Denk hierbij aan gootsteen-organizers, afdruiprekken en zeeppompen. De producten van Simplehuman zijn zo ontwikkeld dat ze het dagelijks leven eenvoudiger maken. Zo zijn de pedaalemmers zo ontworpen dat ze strak tegen de muur geplaatst kunnen worden én zijn ze voorzien van een soft-close mechanisme waardoor de deksels zacht sluiten. Voor het gehele Simplehuman assortiment neemt u een kijkje op www.kookwinkel.nl of komt u langs in één van onze kookwinkels.