Sicily is my love - Dolce & Gabbana collectie

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Smeg Dolce & Gabanna

Smeg Dolce & Gabbana kopen?
Smeg producten zijn al jaren een eye-catcher in de keuken. Met deze unieke samenwerking met ontwerpersduo Dolce & Gabbana wordt dit nog maar eens bevestigd. De collectie keukenaparatuur van Smeg x Dolce & Gabbana krijgt de naam ‘Sicily Is My Love’. De Smeg Dolce & Gabbana producten zijn namelijk ontworpen als een eerbetoon aan Zuid-Italië, waar beide ontwerpers vandaan komen, en bestaan uit designs gebaseerd op Siciliaanse folklore. Modekenners zullen deze bijzonder kleurrijke designs kennen van de catwalk shows van het modemerk. Samen met het eveneens Italiaanse Smeg zorgen zij voor een bijzondere toevoeging aan iedere keuken.
Smeg Dolce & Gabbana bij Oldenhof
Bent u toe aan Siciliaanse sferen in uw keuken? Bij Oldenhof kunt u terecht voor de prachtige Smeg Dolce & Gabbana citruspers gedecoreerd met citrusvruchten, bloemen en de Etna vulkaan, een broodrooster met een design gebaseerd op typische terracotta vazen uit Sicilië en de kleurrijke waterkoker met Siciliaanse kleuren en patronen. U kunt de Smeg Dolce & Gabbana lijn vinden in onze kookwinkels in Hilversum, Amersfoort en Zwolle, maar ook online bestellen op www.kookwinkel.nl. Als u uw product vóór 22:00 bestelt dan heeft u het de volgende dag in huis, mits op voorraad.