Smokey Goodness

Smokey Goodness

Heeft u zin in een heerlijke barbecue? Dat lukt makkelijk met de smaakvolle producten van smokey goodness. Met de kruidenmixen brengt u uw vlees op smaak en met de kookboeken heeft u heerlijke barbecuerecepten altijd binnen handbereik.
Smokey Goodness

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Smokey Goodness

Smokey Goodness kopen?
De producten van Smokey Goodness zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de beste merken op het gebied van barbecuesauzen en -kruiden. Smokey Goodness is het bedrijf dat werd opgericht door Jord Althuizen, wereldkampioen heel-varkenbarbecueën. Deze barbecue-kampioen beoogt de werkelijke Amerikaanse barbecue naar Nederland te brengen en doet dat onder meer met het merk Smokey Goodness. De sauzen en rubs van Smokey Goodness zijn ontwikkeld om mensen zelf hun vlees te laten kruiden.
Smokey Goodness bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof verkopen wij de rubs, sauzen en boeken van Smokey Goodness. In de twee barbecueboeken kunt u de inspiratie opdoen voor uw barbecuegerechten. Deze kunt u vervolgens bereiden met de rubs en sauzen. Door middel van een rub kunt u het vlees op smaak brengen door het in te wrijven met een mengsel van kruiden en specerijen, bij wijze van droge marinade. De sauzen kunt u gebruiken om het vlees uiteindelijk te serveren. De rubs zijn speciaal samengesteld op basis van verschillende vleessoorten: rund, varken en kip. De sauzen zijn breder inzetbaar, met een saus gericht op rundvlees, een pittige en een rokerige saus. Jord Althuizen schreef in de afgelopen jaren twee boeken over het Amerikaans barbecueën. Kijk voor ons complete assortiment producten van Smokey Goodness op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.