SousVide Supreme

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

SousVide Supreme keukenmachines

SousVide Supreme keukenmachine kopen?
Wilt u uw voedsel sous-vide bereiden? Met de SousVide Supreme keukenmachines doet u dit in een handomdraai. SousVide Supreme heeft zowel waterbadovens als een dompelaar, waarmee u van elke pan een sousvide maakt. De Sousvide Supreme keukenmachines kenmerken zich door de mogelijkheid de temperatuur van het water zeer nauwkeurig in te stellen. De keukenmachines zijn te verkrijgen in verschillende maten, van 8 tot 11 liter.
SousVide Supreme keukenmachines bij Oldenhof
U vindt bij Oldenhof alles om aan de slag te gaan met sous-vide koken. Wat dacht u van de SousVide Supreme Demi set, welke geleverd wordt met vacuümmachine en vacuümzakken. Ook een circulator koopt u bij Oldenhof, waarmee u maximaal 40 liter water in een grote pan tot op 0,05°C nauwkeurig kunt verwarmen. Wilt u meer informatie over het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel? Kom dan eens langs in één van onze kookwinkels in Hilversum, Amersfoort of Utrecht. Onze kookexperts vertellen u alles wat u moet weten over sous-vide koken.