Staub

Staub

Het Franse Staub maakt sinds 1971 keukenartikelen van geëmailleerd gietijzer. De duurzame, gekleurde laag zorgt voor de kenmerkende Staub uitstraling. Naast de bekende braadpannen biedt Staub grillpannen, pannenkoekenpannen, ovenschalen en koekenpannen in diverse maten.
Staub

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Staub

Staub kopen?
Het Franse Staub maakt sinds 1971 keukenartikelen van geëmailleerd gietijzer. Deze duurzame, geklaarde laag zorgt voor de kenmerken Staub-uitstraling. Het bekendst zijn de kenmerkende braadpannen die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn, zoals rood, zwart en grijs. Deze braad- en stoofpannen zijn voorzien van een naadloos sluitende deksel met nopjes. Deze nopjes zorgen ervoor dat de condens die opstijgt tijdens het bereidingsproces weer gelijkmatig over de inhoud van de pan wordt verdeeld, voor sappige en vochtige gerechten. Staub pannen koopt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.
Staub bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt u een grote collectie Staub producten. Naast de bekende braadpannen vindt u bij ons bijvoorbeeld ook fonduesets, wok-, grill-, vis, crêpe- en mosselpannen. Dit als in het gietijzer in de kwaliteit die u van Staub gewend bent. Onze collega’s staan in onze kookwinkels en via onze klantenservice voor u klaar om u te adviseren over de producten van Staub. Kom langs in één van onze winkels of kijk op www.kookwinkel.nl voor de gehele collectie.