Stelton sfeerfoto

Stelton

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie Stelton producten in diverse series, bijvoorbeeld RIG-TIG by Stelton of Emma. De meest bekende producten van Stelton zijn de thermoskannen, maar vergeet ook zeker de waterkokers, het bestek en de koffie- en theeartikelen niet!
 
Stelton intro
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Stelton

Stelton kopen?
Het Deense merk Stelton is al meer dan 50 jaar een begrip in de designwereld. Toen zij de handen ineen sloegen met een staalfabrikant brak het merk definitief door. In 1977 ontwierp Erik Magnussen de meest iconische Steltonkan: de EM77, een cilindrische thermoskan met verschillende afwerkingen. In de veertig jaar die volgden heeft Stelton een indrukwekkende catalogus aan designklassiekers opgebouwd. Rig-Tig is de brutale dochteronderneming van Stelton, met een groeiende collectie aan goed doordachte ontwerpen.
Stelton bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevindt zicht een uitgebreide selectie van producten van Stelton en de dochteronderneming Rig-Tig. Zo hebben wij onder andere de EM77 Stelton kan in veel verschillende kleuren en in twee verschillende maten. Deze kan is ook uit te rusten met een tuimeldop, waardoor u er mee kunt schenken zonder de dop los te hoeven schroeven. In deze serie zijn er ook koffiestellen, gemaakt van roestvrij staal met een kunststof deksel. Een nieuwere lijn is de reeks Emma. Deze kannen hebben een lichte kegelvorm en hebben een gebogen multiplex handgreep, duidelijk gebaseerd op Deense designklassiekers uit de jaren ’50 en ’60. Ook van Rig-Tig hebben wij veel producten in collectie. Zo zijn er de Rig-Tig broodtrommels en botervloten in diverse kleuren. De Hold-On pannenlappen zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben, naast een functioneel ontwerp, ook een unieke vormgeving. Bekijk onze volledige collectie Stelton en Rig-Tig op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.