Stöckel

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Stöckel

Stöckel portioneelepels kopen?
Wanneer u een ijsboltang of een falafeltang wilt kopen bent u het best af met een tang van Stöckel. Deze Noord-Duitse fabrikant produceert al bijna een eeuw ijslepels, en sinds 1946 al de ijslepels zoals die nu nog steeds zijn. De tangen die Stöckel produceert onderscheiden zich van andere tangen door de kwaliteit van het materiaal en de constructie. Voor ijsboltangen, ijslepels en falafeltangen bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Stöckel tangen bij kookwinkel Oldenhof
Stöckel produceert talloze verschillende soorten tangen, waarvan kookwinkel Oldenhof er een groot aantal in het assortiment heeft. Zo is er de aluminium ijsschep in de vorm van een spatel, waarmee u het ijs gemakkelijk kunt roeren om de textuur goed te maken. Vervolgens kunt op verschillende manieren ijsbollen maken. Er zijn ijslepels met een met vocht gevulde handgreep, waardoor deze langer warm blijft. Een ander type ijslepel is de ijsboltang. In deze halfronde tangen zit een beugel waarmee u het ijs uit de lepel kan halen. Van een heel andere orde is de falafeltang. Dit type gerei vormt schijven van het mengsel dat u voor falafel gebruikt, die u daarna kunt afbakken. Vooral alle Stöckellepels geldt dat het maatcijfer staat voor het aantal scheppen dat met de betreffende maat uit een liter ijs gehaald kunnen worden. Kijk voor meer informatie over de lepels en tangen van Stöckel op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.