Stöckel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Stöckel

Stöckel portioneelepels kopen?
Wanneer u een ijsboltang of een falafeltang wilt kopen bent u het best af met een tang van Stöckel. Deze Noord-Duitse fabrikant produceert al bijna een eeuw ijslepels, en sinds 1946 al de ijslepels zoals die nu nog steeds zijn. De tangen die Stöckel produceert onderscheiden zich van andere tangen door de kwaliteit van het materiaal en de constructie. Voor ijsboltangen, ijslepels en falafeltangen bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Stöckel tangen bij kookwinkel Oldenhof
Stöckel produceert talloze verschillende soorten tangen, waarvan kookwinkel Oldenhof er een groot aantal in het assortiment heeft. Zo is er de aluminium ijsschep in de vorm van een spatel, waarmee u het ijs gemakkelijk kunt roeren om de textuur goed te maken. Vervolgens kunt op verschillende manieren ijsbollen maken. Er zijn ijslepels met een met vocht gevulde handgreep, waardoor deze langer warm blijft. Een ander type ijslepel is de ijsboltang. In deze halfronde tangen zit een beugel waarmee u het ijs uit de lepel kan halen. Van een heel andere orde is de falafeltang. Dit type gerei vormt schijven van het mengsel dat u voor falafel gebruikt, die u daarna kunt afbakken. Vooral alle Stöckellepels geldt dat het maatcijfer staat voor het aantal scheppen dat met de betreffende maat uit een liter ijs gehaald kunnen worden. Kijk voor meer informatie over de lepels en tangen van Stöckel op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.