Accessoires en reserve-onderdelen

Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

The Bastard barbecue-accessoires

The Bastard barbecue-accessoires kopen?
The Bastard kent u van de kamado barbecues. Maar wist u dat The Bastard ook een lijn heeft met leuke en handige barbecue-accessoires? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pizzasteen, barbecue tang of handige flexibele spiesen. De Bastard barbecue-accessoires zijn de ideale aanvulling op uw kamado of geschikt als leuk cadeau voor de echte barbecue-fans onder ons. Met de barbecue-accessoires van The Bastard wordt barbecueën met echt een feestje!
The Bastard barbecue-accessoires bij Oldenhof
Wilt u uw barbecuefeestje naar een hoger plan tillen? Dat kan met de The Bastard barbecue-accessoires, te koop bij Kookwinkel Oldenhof. Bent u op zoek naar een ribrack of wellicht een nieuw barbecue schort? Bij Kookwinkel Oldenhof slaagt u zeker. U kunt online uw aankoop doen, maar als u graag persoonlijk advies over uw aankoopt wilt kunt u ook langs komen in één van onze vestigingen. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.