Turk sfeerfoto

Turk

Turk vervaardigt ijzeren pannen die door een ambachtsman uit één stuk zijn gesmeed. Daarnaast biedt het merk een ruime collectie aan smeedijzeren en plaatstalen pannen. Het materiaal van de Turk pannen verdraagt hoge temperaturen en zal bij juist gebruik een leven lang meegaan.
Turk sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Turk

Turk kopen?
Bent u op zoek naar een koekenpan die de rest van uw leven meekan? De bekendste pannen van Turk zijn de met de hand gesmede pannen uit één stuk ijzer, waardoor de pan en de steel naadloos zijn verbonden. De bakeigenschappen verbeteren ieder keer dat de pan gebruikt wordt. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat de pannen bijzonder lang meegaan en erg geliefd zijn bij professionele chefs. Uw Turk pannen koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Turk bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een grote collectie Turk pannen die een leven lang meegaan. Om zo lang van uw pan te kunnen genieten vraagt de pan wel wat aandacht. Voor gebruik moet de pan worden ingebrand met plantaardige olie. Gedurende het leven van de pan dient deze met wat plantaardige olie beschermt te worden tegen corrosie. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u naast de Turk koekenpan ook een crêpepan, serveerpan en paellapan. Kom langs in één van onze kookwinkels of bekijk het assortiment op www.kookwinkel.nl.