Unold

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Unold

Artikelen van Unold kopen?
In 1966 ontstond Unold als een handelsbedrijf dat pas dertig jaar later – begin jaren ’90 – zelf apparatuur ging produceren. Door de samenwerking met topkoks heeft het merk een stevige positie weten te verwerven op de markt van keukenapparatuur. In de 25 jaar dat Unold elektrische apparatuur maakt zijn zij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op de Duitstalige markt. Zij maken gerei van koffieapparaten tot gehaktmolens en voor de beste producten van Unold bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Unold bij kookwinkel Oldenhof
Unold is met verschillende producten in het assortiment van kookwinkel Oldenhof vertegenwoordigd. Met behulp van de Elegance fondueset kunt u fonduen met olie. In de keramische schaal kunt u ook kaas- of chocoladefonduen. Dankzij de gehaktmolen van Unold kunt u tot 5 kg gehakt in 15 minuten verwerken. Deze gehaktmolen wordt met een complete set aan accessoires geleverd, zodat u het maximale uit het apparaat kunt halen. Kijk voor meer informatie over de diverse producten van Unold op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.