Uuni

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Uuni

Een Uuni pizza oven kopen?
De meest compacte pizza oven is van Uuni. Het merk Uuni werd in 2011 opgericht door de Londenaar Kristian Tapaninaho. Uit frustratie dat elke andere pizza oven groot en duur was besloot hij om zelf een oven te ontwerpen. Deze oven is compacter en veel voordeliger geprijsd dan conventionele pizza ovens. Uuni is het Finse woord voor oven, deze ovens branden op houtpellets en bereiken gemakkelijk hoge temperaturen. Voor de pizza ovens van Uuni bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Uuni pizza oven bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof hebben wij de Uuni 2 in het assortiment. Deze pizza oven is gemaakt van roestvrij staal en heeft een pizzasteen van cordieriet, een hittebestendig materiaal. De Uuni brandt op houtpellets. Deze brandstof levert veel meer energie per volume dan hout en houtskool en kan snel hoge temperaturen bereiken. Hierdoor is de Uuni in 10 minuten tijd op de benodigde werktemperatuur en kan de temperatuur worden opgehoord tot 450°C. Om het maximale uit de voordelen van de Uuni te halen is er ook een hoes te koop waarmee u de oven kunt afdekken, inclusief een cilindrisch deel waar de schoorsteen in kan. Als u deze hoes omdraait dan kunt u deze gebruiken als tas om de Uuni in te vervoeren. Kijk voor meer informatie over de Uuni pizza oven op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.