Versapers

Versapers

Met de slowjuicers van Versapers maakt u in een handomdraai de heerlijkste en gezondste sapjes van groenten en fruit. Ook vindt u verschillende accessoires en reserve-onderdelen bij kookwinkel Oldenhof.
Versapers

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Versapers

Versapers kopen?
Versapers is een Nederlands merk gespecialiseerd in het vervaardigen van slowjuicers. Met een slowjuicer maakt u zelf op een langzame manier vers sap van groenten en fruit. Door de langzame manier van persen blijven mineralen en vitaminen beter behouden. Tevens komt er weinig zuurstof bij tijdens het persen waardoor het sap langer houdbaar blijft. Versapers wil gezond leven aantrekkelijk maken. De Versapers in verkrijgbaar in diverse generaties, oplopend tot de vierde generatie. Alle Versapers juicers zijn handzaam in gebruik, veilig, van degelijk materiaal en hebben een sterke motor.
Versapers bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u de slowjuicers van Versapers in diverse generaties. Van de 2G tot de 4G in diverse kleuren. Naast de bekende Versapers slowjuicers vindt u bij ons ook diverse accessoires en reserve-onderdelen van Versapers. Zo bieden wij u naast een fijne zeef voor het maken van sap met weinig vezels en vruchtvlees, bijvoorbeeld ook een grove zeef aan, waarmee u sap kunt maken met meer vezels en vruchtvlees. Voor vragen en advies kunt u bij kookwinkel Oldenhof langskomen in Amersfoort, Hilversum of Zwolle. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Reiniging