Blenders

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Vitamix blenders

Vitamix blender kopen?
De Vitamix blenders zijn, met een toerental dat oploopt tot 37.000 toeren per minuut, met recht hogesnelheidsblenders te noemen. Door deze extreem hoge snelheid bereidt u in een Vitamix smoothies, cocktails en sorbetijs, maar ook bijvoorbeeld warme soepen. Bijzonder is de Vitamix tamper: met deze stamper kunt u tijdens het blenden grove stukken voedsel, zoals bladgroenten, veilig naar beneden duwen in de Vitamix blender voor een optimaal blendresultaat.Het assortiment van Vitamix blenders wordt gecompleteerd door diverse accessoires. Zo zijn er verschillende formaten mengkannen en is er een speciale kan voor droge bereidingen. Deze zogeheten Vitamix Dry Blade mengkan is afgestemd op het fijnmalen van droge producten. In de Vitamix Dry Container wordt het voedsel omhoog geduwd in plaats van naar beneden gezogen. Dit voorkomt dat harde granen en zaden de kan bekrassen en geven een gelijkmatiger resultaat bij het malen van granen, zaden, specerijen en pitten.
Blenden in de Vitamix blender
Wanneer u een smoothie maakt in een Vitamix blender worden door de hoge snelheid groenten en fruit in zeer korte tijd geliquideerd. Doordat de blender de celstructuur verpulvert, komen de voedingstoffen vrij zodat ze gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. De Vitamix blender is zo snel en krachtig dat ijsblokjes in enkele seconden worden vermalen, zonder te ontdooien. U kunt zo in de Vitamix sorbetijs van bevroren vruchten maken die u direct kunt serveren. Wanneer u de blender langer laat draaien, kunt u in de Vitamix warme soepen bereiden. Door de frictie van de messen verwarmt u in de Vitamix blender enkele minuten groenten, eventueel aangevuld met koude bouillon tot ruim 70°C. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u zowel online als in de winkels een ruim assortiment aan Vitamix blenders en accessoires zoals de Vitamix Dry Blade container en diverse maten in mengbekers.